Ironbutt kör Mälaren runt runt runt

 

Såhär skriver Ironbutt själva om händelsen:

 

Under årets upplaga av det välkända "Mälaren Runt" kommer medlemmar ur föreningen Ironbutt Association att köra mer än ett varv längs den välkända sträckan.

För en Ironbutt-körning Mälaren Runt-runt-runt, med start i Enköping, krävs det hela 5 1/2 varv för att uppnå den klassiska distansen 1,000 miles. Denna körning en skräddarsydd specialkörning som skiljer sig från IBAs standardregelverk – vi kommer att trafikera samma sträcka fler än två gånger, och använda samma bensinstationer gång på gång.

Körningen kan alltså bara bli godkänd vid detta speciella tillfälle, och omfattas av unika regler som finns på vår hemsida, www.ironbutt.se

Körningen är även öppen för icke medlemmar, och du är välkommen att anmäla dig till medlemsträffen 2012 nu direkt. Medlemskapet kommer du att betala senare och då får du också veta vad vi kallar våra hang-arounds…

På lördagskvällen håller Svenska Ironbutt-klubben sedan en medlemsträff. Skall vi gissa på barhäng, ståbord och att det kommer att finnas gott om sittplatser ledigt…?

För frågor gällande körningen och dess genomförande, maila ironbutt@rocketmail.com
För frågor gällande medlemsmötet och boende, maila president@ironbutt.com

 

Annons

Annons

Senaste utgåvan