Hondaforum!

Under våren och försommaren har Henning, eder vän i det talade ordets djungel, legat i med att få igång tre forum för hondafanatiker. Under maj till juni knuffades samtliga tre igång; Transalp.se, VFR-Forum.se och Hondaklassiker.se

Alla tre är att klassa som (nya) forum – inte klubbar.
Idén är att ge folk tillgång till att med andra likasinnade odla sina intressen.

Vad VFR-Forum.se inriktar sig på är väl inte att tveka på. Folk som gillar VFR400,750 eller 800 måste ha någonstans att rasta sina tycken och tankar. Här erbjuds som i de vanliga forumen mektips, tillbehörstips och annat kul som rör hoj och hojlivet.

På forumet Transalp.se får ni som vill köra överallt chansen att ge varandra tips på, exempelvis, vägar värda ett besök. Tyvärr har vi på Bike ännu inte hittat en allroad som erbjuder grus, asfalt, jord och mjuk stig samtidigt, men vi jobbar på det.

Hondaklassiker.se är ett fristående komplement till CHCS för de som gillar Hondor av klassiskt snitt byggda efter 1978. Här menas att RC30, VF1000R, CB1100R och CBR900 är klassiker. Hondaklassiker.se är dessa och andra feta Hondahojars bejakares hemmahamn.

Tidigare har Henning dragit igång klubbar som NS400R, XRV750 och forum som Adventureriders.se, Z50.NET och XL500.NET. Som kuriosa kan vi meddela att XRV750.NET för övrigt kan stoltsera med mer än 550 inskrivna medlemmar.

Att gå med i dessa forum är helt kostnadsfritt. Ingen behöver undra vad deras medlemspengar gått till… Det som kan vara gratis skall ju vara det!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser