Grymma priser på XL Motos depåtält!

Sponsrat inlägg.

Just nu har XL Moto en fantastisk priskampanj på sina populära depåtält. ”För bra för att vara sant” ringer i våra öron men nejdå, priserna gäller och kampanjen pågår fram till den 24 april.
För endast 699 kronor får du ett tält som enkelt kan resas upp av en person och som efter år av förfining inte bara är billigt utan nu även stabilt och med skön känsla i låsreglage och tältduk.

Lägg till ett par hundralappar så får du med tre stycken väggar för ett ombonat intryck, skyddad från elakt aprilväder under din första licenskurs. Letar men sedan runt lite bland alla tillbehör till tälten kan man snart bygga ett eget litet tältläger i form av extra stor takduk (6×3 meter för två basenheter), uppfällbara bord och sköna campingstolar. Vidare finns det smidiga sandsäckar att fästa längst ned på tältbenen så det inte blåser iväg och smarta regnskydd att sätta mellan två depåtält för att slippa duggregnet ner i nacken.

XL Moto depåtält i svart, just nu 699 kronor.

Tälten finns i svart, grått och gult (något dyrare), alla med matchande tältväggar och till och med en ”dörrsektion” så du verkligen kan stänga till om dig.
Medaljens baksida då, njae, inte mycket. Men du får ”bara” beställa tre tält per order och ”fri frakt” och ”gratis retur” gäller inte för dessa skrymmande kollin. Passa på att beställa innan de tar slut!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser