Fler smidiga stadshojar

Så här glad blir vår medarbetare över den ”så snygga” Yamaha MT-07 som blir nästa i raden av smidiga stadshojar som provkörs av vår yngre generation medarbetare.

Vår nya generation medarbetare jobbar vidare med att provköra smidiga instegshojar för dem med nytaget körkort. Vi vill få in synpunkter på de här hojarna från yngre, färska förare. Hur de är att hantera vid förarprov och uppkörning, utvärderas också, liksom styrka, smidighet och väghållning, och sist men inte minst, viktigt för många ungdomar – utseendet

Nu känns det som att sommaren kommit på allvar och MT-07 luftades i sol och 20 graders temperatur. I början stadskörning, där vi slås av hur lättkörd den här modellen är. Det är en lek att trixa sig förbi bilarna och den sticker säkert från rödljusen, utan risk för tjuvstopp (något som kunde hända på föregående modell, innan den senaste uppdateringen som kom till i år). De närmaste dagarna ska vi utforska vägnätet runt Stockholm med lagom långa utflykter som passar den här typen av maskin.

Bike nummer 6 lämnades till tryck i fredags, förra veckan, ett riktigt fett nummer som du inte bör missa, och nu jobbar vi med nummer 7. Målsättningen är att varje nytt nummer ska vara det bästa och vi försöker hela tiden växla upp och bli bredare för att kunna erbjuda ett så bra innehåll som det bara går, till så många svenska motorcykelintresserade som möjligt. Köp Bike i handeln eller prenumerera, klicka här för mer info.

.

Annons

Annons

Senaste utgåvan