Tjejdag på Falkenbergs Motorbana

Den 25 majl arrangeras Tjejdagen på Falkenbergs Motorbana. Det är för sjunde året som eventet arrangeras.

Att vara tjej och köra motorcykel innebär att man kommer in i en relativt mansdominerad värld och inget ont i det. Däremot väcktes tankar och funderingar hos arrangören kring hur man kunde få fler tjejer att börja köra motorcykel. Resultatet är Tjejdagen.

Tjejdagen arrangeras den 25 maj 2019 kl 10-17, och är en dag BARA för tjejer i alla körbara åldrar!

För provkörning på bana gäller: Du har med dig egen (skattad och registrerad= laglig att köra i trafik) motorcykel, mc-kläder och skyddsutrustning och kommer att få köra på banan mellan kl 10-17. Det finns inte möjlighet att låna hoj eller kläder. Tänk på bullerkravet: 95dB vid förbikörning, ca 5 meter från banan sker mätningen. Körkortskontroll kommer att göras vid ankomst. Kostnad för hela dagen är 800 kr för icke-medlemmar i FMK, 700kr för FMK-medlemmar. Medlemskortet visas upp i samband med uppvisande av biljett.


Biljetter till Tjejdagen köps via www.tickster.se. Samtidigt med biljettköpet kan man köpa en ”matbiljett”. En kycklingrätt, ett vegetariskt alternativ och en specialkost kommer att finnas. Kostnad 100kr.

Anmälan är bindande men kan överlåtas och kommer endast att betalas tillbaka om Tjejdagen ställs in. Först till kvarn!

På området kommer det att finnas möjlighet att fika, kolla hojar, handla diverse prylar och bara ha det allmänt härligt.
Inträde på Tjejdagen är gratis!
Viktig information och uppdateringar kring eventet kommer endast att publiceras på evenemangets Facebok-sida, så håll ögon och öron öppna!

Detta är tjejernas dag, inga män kommer in på området!

– instruktörer från SMC Väst håller i bankörning.
– utställare finns på plats

LÄNK: Mer information om Tjejdagen 2019

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: