European Suzuki Days på Gotland Ring den 18-20 juni

Att delta i eventet som bland annat inkluderar 5-6 körpass om 20 minuter (på egen eller lånad motorcykel) kostar från 95 euro per dag. Vill du köra alla tre dagar kostar det 275 euro.

– Vi gör detta som en del i vår marknadsföring samt för att vi vill erbjuda alla motorcykelkunder möjlighet att testa våra modeller tillsammans med instruktörer på Gotland Ring i sommar, säger Klas Östlund, affärsenhetschef på KGK Motor som importerar Suzuki till Sverige.

Pressrelease;

Suzuki Sverige drar i gång ett MC-event som heter duga tillsammans med de internationella arrangörerna för European Suzuki Days i mitten på juni. Vi gör detta som en del i vår marknadsföring samt för att vi vill erbjuda alla motorcykelkunder möjlighet att testa våra modeller tillsammans med instruktörer på Gotland Ring i sommar.

Suzuki kommer att vara på plats med ett komplett provkörningsekipage och tillsammans med sina samarbetspartners, Länsförsäkringar, Resurs Bank och Motul. Filip Backlund, Pro Superbike vinnaren 2009 på sin GSX-R 1000, kommer också att vara där för att ge handfasta tips och råd till deltagarna.

European Suzuki Days är ett internationellt event som äger rum på flera ställen i Europa under MC-säsongens gång och som har arrangerats framgångsrikt sedan några år tillbaka.

För att delta går man in på en hemsida som upprättats av European Suzuki Days och anmäler sig där. Alla märken är välkomna!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser