Eldrivna Zero Motorcycles gör svensk comeback

Sedan en tids frånvaro från den svenska marknaden gör nu Zero motorcycles, med sina eldrivna motorcyklar, comeback i Sverige.

Under våren 2017 tar MC-konsult in märket Zero Motorcycles under sitt tak. Elmotorcyklarna har funnits tidigare i Sverige, men har sedan dess genomgått en ordentlig uppdatering.

– Det känns helt rätt i tiden att ta in ett elmotorcykelmärke. Efter att ha provkört Zero i Milano förra året visste vi att det var de vi skulle ha. Fantastiskt smidiga och kul hojar att köra, och riktigt bra vrid, säger Johan Kjellström, MC-konsult.

Zero Motorcycles tillverkas sedan starten 2006 i USA och produktbeskrivningen statuerar att de kombinerar det bästa från traditionella motorcyklar med den senaste tekniken, vilket ska ge högpresterande motorcyklar som är lätta, effektiva och roliga att köra. Motorcyklarna laddas i vanligt vägguttag!

– Vi hoppas förstås att en del gamla kunder kommer kika på våra Zero, men framförallt tror vi att dessa kommer attrahera en ny kundkrets. Vi kommer alltid ha hojar för demo, för dessa måste verkligen upplevas, fortsätter Johan.

Det finns sex olika modeller, från streetfighter till adventure och supermoto, och priset för att få din egen Zero i garaget börjar på 129 900 kronor.

MC-konsult hälsar dig välkommen till deras monter A24:41, A24:49 på motorcykelmässan, som äger rum på Stockholmsmässan vid Älvsjö 26-29 januari. Erik Huisinga från Zero Motorcycles är på plats tillsammans med ett urval av Zeros motorcyklar. Dessutom kommer en Zero SR 13.0 finnas för provkörning på mässområdet.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser