Ducati Streetfighter V4 – snyggaste motorcykeln på EICMA

Ducati Streetfighter V4 har framröstats som ”Showens vackraste motorcykel” på årets internationella motorcykelmässa EICMA. Utslaget beslutades av allmänheten, som röstade online eller på showen vid Milano Rho International Fair under de fem mässdagarna.

Tävlingen ”Rösta och vinn den vackraste motorcykeln i showen” organiserades av italienska motorcykeltidningen Motociclismo i samarbete med EICMA. Det var tävlingens femtonde upplaga i år, och för Ducati är detta den tionde segern. Över 14 500 motorcykelentusiaster uttryckte sin åsikt, och Streetfighter V4 var den modell som fick flest röster av både besökare på mässan och användare på Motociclismos webbsida.

Den nya nakenmodellen från Ducati tog förstaplatsen med 36,7% av rösterna, ett rejält försprång till andreplacerade motorcykeln, Aprilia RS660, som fick 14,9% av rösterna. MV Agusta Superveloce 800 säkrade tredjeplatsen med 11,23% röster, före Honda CBR1000RR-R SP på fjärde plats (9,43%) med Moto Guzzi V85TT Travel på femte plats (4,76%).

Annons

Annons

Senaste utgåvan