Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse

Ducati har presenterat Scrambler-specialversionen Desert Sled Fasthouse-modellen: en motorcykel skapad för att lyfta fram samarbetet mellan Ducati Scrambler och det amerikanska klädmärket Fasthouse, som 2020 hjälpte till då föraren Jordan Graham körde till sig segern i Hooligan-klassen i offroadracet Mint 400 i USA.

Modellen kommer att finnas tillgänglig hos all världens återförsäljare från slutet av mars i en begränsad och numrerad upplaga om 800 enheter.

I grunden en Ducati Scrambler Desert Sled, kännetecknas Fasthouse-modellen av sin speciella lackering, som replikerar grafiken som användes av motorcyklarna som deltog i Mint 400. Huvudfärgerna är svart och grå, som kombineras med design på tanken, på vilken Fasthouse-logotypen syns tillsammans med Ducati Scrambler. Ramen är lackerad i klassiskt Ducati-röd och utsmyckad med en unikt numrerad aluminiumplatta, medan de främre och bakre stänkskärmarna är svartlackerade.

Ducati Scrambler Fasthouse drivs av 803 cm3-motorn och kommer med alla karaktäristiska element hos Ducatis ”Land of Joy” Desert Sled-modeller. Sadelhöjden mäter 860 mm, medan den justerbara Kayaba-fjädringen har 200 mm fjädringsväg och de grova fotpinnarna kommer med avtagbara gummikuddar. De svarta trådekrade hjulen mäter 19″ fram och 17″ bak och är klädda med Pirelli Scorpion Rally STR-däck i storlekarna 120/70 R 19 M/C 60V M + S TL fram och 170/60 R 17 M / C 72V M + S TL bak.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser