Christoffer Bergman klar för Endurance-VM

Christoffer Bergman kommer att köra med polska Wojcik Racing Team för resten av VM i Endurance. Christoffer kommer också att tävla i Alpe Adria Cup som nu är FIM European 1000cc Superstock Cup. Teamet har som målsättning att vara i mästerskapets toppskikt i slutet av säsongen. Allting kan hända i endurance, och de har stor tro på Christoffer för EM också! Alla evenemang är tävlingar lördag och söndag och kommer att livesändas och ha livetidtagning.

Efter en lång vinter med att leta efter rätt motorcykel, kommer Christoffer Bergman fortfarande leta efter en Moto2-körning under sommaren för den senare delen av säsongen i Spanien, i serien CEV Repsol, mestadels som en laddning inför 2020-säsongen, välkänd för att vara en serie där förare plockas upp i moto2 GP-serien, vilket är det ultimata målet. Christoffer har testat med sin huvudsponsor i Spanien och det nya teamet hos Le Mans redan och är redo för racing.

-Jag har ett tajt schema för säsongen med racing, testning och arbete men det är en utmaning vi antar och spelar de kort vi är utrustade med, säger Christoffer.

Följ Christoffers framfart: Facebook: Christoffer Bergman #71  – Instagram: chris71bergman.

World Championship 2018/19 Endurance

11 Maj Slovakia Ring (8hr)          9 Juni Oschersleben (8hr)          28 Juli Suzuka (8hr)

Alpe Adria Cup

27 – 28 April Slovakia Ring          31 – 2 Juni Assen          29 – 30 Juni Pannonia Ring

20 – 21 juli Oschersleben        24 – 25 Augusti Grobnik/Rijeka     28 – 29 September Most

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser