CFMoto på allvar till Sverige!

CFMoto 800 MT Touring, 124 900 kronor.

Pressmeddelande 24 Januari 2022.

Efter många års framgång med CFMOTO ATV kommer ATV Sweden AB från och med 2022 lansera CFMOTO Motorcyklar i Skandinavien. CFMOTO har under de senaste åren satsat hårt på mc och har sedan 2011 ett nära samarbete med KTM som har resulterat i ett gemensamt bolag där CFMOTO äger 51% och KTM 49%.

Nya efterlängtade CFMOTO 800 MT delar till exempel motor och många tekniska lösningar med KTM 790 Adventure och vi ser fram emot många nya modeller de närmaste åren!

ATV Sweden AB är verksamma inom POWERSPORTS och innehar 4 olika affärsområden: MC, TERRÄNGFORDON, MARINT & ELFORDON. Bolaget har därtill ett brett sortiment av tillbehör för olika miljöer inom de olika affärsområdena.
Bolaget är för närvarande verksamt i Sverige, Norge, Finland, Danmark samt Polen och har en marknadsdominerande ställning i samtliga länder.

CFMoto 800 MT Sport.

CFMOTO 800 MT Touring är den första motorcykeln som produceras i den nya gemensamma produktionslinjen och är en modell som baseras på KTM 790 Adventure. Den använder samma 799cc LC8c parallelltwin och delar många komponenter i både chassi och elektronik. Fullmatad som standard med bland annat värme i sadel och handtag, dubbelverkande quickshifter, däcktryckskontroll, justerbar vindruta, dimljus samt en 7″ TFT skärm med bluetooth och navigationsfunktioner.

CFMoto 700 CL-X Heritage, 69 900 kronor.

CFMOTO har med sitt nya utbud höjd ribban för vad kunden kan förvänta sig av en mc i instegsklassen. Med en mycket fin detaljkvalité och standardutrustning som farthållare, adaptiv strålkastare och slirkoppling särskiljer sig 700 CL-X från konkurrenterna. CFMOTO kommer utöver Heritage och Sport även erbjuda CL-X 700 Touring inom en snar framtid.

Vi på Bikeredaktionen önskar ATV Sweden lycka till och ser fram emot den första provkörningen!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser