Casey har förlorat respekten för Rossi

Det senaste MotoGP-racet på Laguna Seca i USA kan klassas som årets mest dramatiska och underhållande för serien. Efter flera hårda dueller stod Valentino Rossi som segrare, medan Casey Stoner efter ett kort besök i sandfållan slutade på andra plats.

Han uttrycker nu sin bitterhet i spansk press:

”Jag försöker alltid tävla mot mina rivaler på ett snyggt och schysst sätt. Jag vet att Valentino är en exemplarisk förare som gjorde ett fantastiskt lopp, men jag är väldigt besviken på den taktik han använde för att vinna – han gick för långt.”

”Ducatin är en väldigt konkurrenskraftig och jag tror att jag kan vara snabbare än Rossi. Han är medveten om det, och det oroar honom. Jag borde inte säga det, men jag tror att det var på grund av det som hans ambitioner att vinna tog överhanden över hans teknik.”

Casey Stoner avslutar med att det återstå att se hur Rossi kommer att uppträda i framtida race.

Vad tycker ni? Gick Rossi för hårt fram? Eller är Casey bara bitter?

Annons

Annons

Senaste utgåvan