BRABUS 1300 R – kaxig vridmomentsbest!

BRABUS 1300 R – En superduke i finkläder

Efter ett antal läckta bilder under veckan visas nu samarbetet mellan KTM och superbilstillverkaren BRABUS upp för allmänheten. BRABUS är mest kända för att pimpa och trimma Mercedes och ger sig nu för första gången in i hojsvängen.

Maffiga hjul och kantiga linjer.

BRABUS 1300 R är baserad på KTM:s helt nya Superduke R EVO. Det vill säga den allra senaste generationen med elektroniskt fjädring från WP. Sedan har BRABUS öst på med fräcka och unika detaljer på hojen:

● BRABUS smidda monobloc-hjul
● BRABUS Slip-on dubbelpipig ljuddämpare
● BRABUS uppvärmd sadel med exklusivt överdrag
● BRABUS luftintag
● BRABUS lyktkåpa
● BRABUS CNC-frästa gaffelbryggor
● BRABUS CNC-frästa broms- och kopplingshandtag
● BRABUS CNC-frästa och justerbara fotpinnar
● BRABUS CNC-frästa broms- och kopplingslock
● BRABUS hasplåt i kolfiber
● BRABUS passagerarkuts i kolfiber

Låg och farlig siluett.

Rent tekniskt delar BRABUS 1300 R annars det mesta med KTM Superduke R EVO. EN argsint 1300 kubiks V-twin med 180 hästar och 140 newtonmeter är hjärtat i skapelsen och ni som någon gång kört den vet vad vi menar. En av hojvärldens absolut mest karismatiska motorer!

BRABUS, mest känd för pimpade lyxMercor.

BRABUS 1300 R kommer tillverkas i en ytterst begränsad serie, endast 77 exemplar av vardera färg, svart och röd, kommer tillverkas. BRABUS startade sin verksamhet 1977. Försäljningen sker endast online och börjar nu på måndag den 14 februari klockan 15:00.
Hugade spekulanter är med på noterna och klickar på länken här bredvid för att lägga vantarna på sin nya exklusiva hoj. Priset vi sett är 39,500€
BRABUS 1300 R, Måndag 14/2 kl 15:00

Under tiden kan ni njuta av nedan bilder i gelleriet.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser