Bike nummer nio

NUMMER 9.07 HELT SUVERÄNT

Bland mycket annat kan du i nummer nio läsa om…

HÅRIGASTE TOURINGHOJARNA
Istället för att som första tidning i Sverige bara provköra nya Kawasaki 1400 GTR valde vi att testa hojen mot konkurrenterna istället. En resa kors och tvärs genom Europa med all teknisk data och analyser du kan önska dig. Sifferporr!

LÄTTVIKTSHULIGAN
Magnus Johansson drog spänd ner till Italien för att provköra Triumphs efterlängtade nykomling Street Triple. En lättare och mindre variant av bushojen Speed Triple som tog vår chefredaktör med storm!

SPORTHOJSDÄCK
Vilket däck ger bäst grepp på både torr som våt asfalt? Testhojen är Suzuki GSXR1000 och däcken är sju till antalet från de största däckstillverkarna. Som pricken över i tog vi även varvtider med respektive däck…

PROVKÖRNINGAR
BMW HP2 Megamoto, Suzuki Bandit 1250, BMW K1200 RS, Vyrus 985 C3 och en fet duell mellan glidarna Kawasaki VN 900 Custom och Yamaha XVS 1300 Midninght Star!

BEGAGNAT
En djupdykning bland gårdagens 1000-kubikare visar sig vara ett smart drag – här finns grymt potenta sporthojar till väldigt bra priser! Kolla in vår guide till de supersporthojarna från 1992 till 2006!

Som grädde på moset kan vi även stoltsera med ett ingående reportage om hur tekniken i MotoGP sabbar all action. Vi möter gubben som vägrar att sluta köra dragracing, berättar om freestyle motocross i Sverige, kryssar mellan alptopparna i Schweiz och väldigt mycket därtill.

Missa heller inte Suzukis nya effektstarka och toksnabba familjemedlemmar.

Bike nummer 9/07 ligger ute i handeln från och med den nionde augusti. Som prenumerant bör den dimpa ner i brevlådan den tredje augusti!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser