Bike kör nya Hayabusa!

Du kan läsa provkörningen av nya Hayabusa 1300 i Bike nummer 10 som kommer att finnas i butik från och med den 9:e oktober.

– Det är helt sinnesjukt, utbröt Morten när han kom tillbaks från körningen. Leendet i hans ansikte såg ut att ha låst sig. Han rapporterar om en motorcykel med en kraft som han inte trodde kunde vara möjlig, och med ett chassi som har superbike-kvaliteter.

– Intrycket är starkt. Den här provkörningen smyger sig elegant in på min privata topp femlista över stora motorcykelupplevelser.

– Jag visste att Suzuki hade gjort en bra motorcykel. Men det här är bara så rått. Folk får säga vad de vill om designen, och de har lov till att ha olika smak. Jag tycker den är precis så innovativ som en ny motorcykel ska vara. V-Max hade inte fått sin kultstatus om den såg ut som övriga hojar.
Men det är inte designen som har gjort Hayabusa till vad den är idag. Det är motorn, chassiet och den helt geniala konstruktionen som bidrar till att den just nu, är en av de bästa tvåhjulingarna som finns att få tag på.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser