Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare 2018 utsedda!

Pressmeddelande från Svedea:


Svedea har för tredje året i rad delat ut priserna Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare. Högst på prispallen 2018 hamnar Mascot Motor i Nässjö och Carlbarks Motor i Kumla. Till grund för utmärkelserna ligger mc-ägarnas uppfattning om bemötande, service och kvalitet
Kvalitetsutmärkelserna Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare har instiftats av Svedea i syfte att utveckla mc-branschen. Gemensamt för båda utmärkelserna är att det är konsumenternas upplevelse hos handlare och verkstäder som ligger till grund för resultatet. Fler än 2 300 personer har tyckt till om reparationer och mc-köp i en webbenkät med frågor om verkstädernas och säljarnas bemötande, service och kvalitet.

– Verkstäderna och handlarna är motorn för branschens gemensamma utveckling. Med hjälp av dessa två utmärkelser hoppas vi kunna bidra till att utveckla verkstädernas och handlarnas service och kvalitet, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea.

Priset för Årets mc-verkstad 2018 går till Mascot Motor i Nässjö och priset som Årets mc-handlare tilldelas Carlbarks motor i Kumla.

Topp tre, Årets mc-verkstad 
1. Mascot Motor, Nässjö
2. Honda MC center, Göteborg
3. Stockholms MC-varuhus

Topp tre, Årets mc-handlare
1. Carlbarks Motor, Kumla
2. MC-Kompaniet, Väring
3. MC-Guiden, Vetlanda

– Kundservice är en färskvara och det är otroligt viktigt att aldrig släppa fokus på detta om man vill nå absolut kundnöjdhet. Det gäller verkligen i allt man gör, från första kontakt till att affären är slutförd eller skadan åtgärdad. Glädjande nog ser vi att flera företag utvecklat sin kundnöjdhet sedan förra årets tävling och ser med spänning fram mot kommande resultat, avslutar Henrik Eurén.

Läs mer om utmärkelserna här.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser