Annie Seel 15:e i Australasian Safari Rally

Målgången skedde i Esperance i västra Australien.

– Det har varit ett fantastiskt rally, och som alltid måste jag säga att jag är glad över att ha gått i mål.

– Det är så mycket som kan hända och jag har vid några tillfällen haft änglavakt. Tummen som jag opererade tidigare i år klarade sig med nöd och näppe när jag gick omkull. Sen är det ju som alltid navigationen och maskinen som kan ställa till det. Men allt har fungerat bra.

Under 2009 års Australasian Safari Rally nådde Annie sextonde plats totalt och årets mål var att överträffa den placeringen.

– Jag är jättenöjd med en placering upp, det var ju målet. Utöver det så var det här ett otroligt viktigt genrep inför Dakar, flera av sträckorna påminde om etapperna i Argentina och Chile och som alltid är det skönt att få ett kvitto på formen. Känner mig redo för Dakar 2011, och nu är det hem och träna, förbereda hojen och allt annat som ska till för den satsningen.

Den 1 januari 2011 startar Annie Seel sitt femte Dakar-rally i Buenos Aires, Argentina.

Annie Seels placeringar dag för dag – Australasian Safari Rally 2010

Prolog: 39
Etapp 1: 24
Etapp 2: 21
Etapp 3: 18
Etapp 4: 16
Etapp 5: 17
Etapp 6: 15
Etapp 7: 15

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser