Anders Eriksson skjuter upp premiären.

Beslutet att inte tävla kommande helg i Östersund fattades tillsammans med Anders doktor Olof Lundin på IFK kliniken i Göteborg. Rehabträningen som Anders nu genomför går helt enligt planerna och skadorna han ådrog sig under träning den 25 augusti 2005 är näst intill läkta. Det är Anders knä som som har smärtat mest och också är anledningen till den uppskjutna VM-premiären.
-Har man som jag vunnit VM sju gånger är det bara seger som räknas. Där är jag inte riktigt än. Jag har inte riktigt full rörlighet i knäleden ännu, säger endurostjärnan Anders.

-Det känns som att det inte är så långt kvar tills dess att jag sitter på hojen igen men jag vill göra mig själv rättvisa och därför känns beslutet att inte tävla till helgen riktigt, fortsätter han.

Under veckan ska Anders till Elitidrottscentret på Bosön i Stockholm där han tränar regelbundet under ledning av sjukgymnast Peter Svensson.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser