57 164 personer besökte tvåhjulsmässan i Stockholm

Enligt Daniel Fritzdorf, projektledare för mässan ”På två hjul” var det en mycket lyckad mässa, där utställarna fick en positiv respons från besökarna. Dessutom var intresset från massmedia rekordstort, med 301 journalister som rapporterade från mässan.

Det Västeråsbaserade företaget Motospeed tog tillfället i akt att vissa sina tekniska kunskaper inför en nyfiken publik. Tillsammans med mästerlackeraren Bosse Jensen etanolkonverterade de en Yamaha, under projektnamnet XVE85.

Auktionen på Tradera där det var möjligt att bjuda på den etanolkonverterade Yamahan avslutades på söndagen. Budgivningen resulterade i att 170 100 kronor oavkortat gick till World Childhood Foundation.
– Vi vill passa på att tacka alla sponsorer för insatsen, inte minst Bosse Jensen som lackade skönheten och samtidigt gratulerar vi den lyckliga ägaren i Gnosjö till en fantastisk motorcykel, säger Daniel Fritzdorf.

Flera tävlingar gick av stapeln på mässan som bland annat inkluderade resor och vinster av motorcyklar. Bland annat fick konstruktiva personer visa upp sina kunskaper i att förädla motorcyklar, i en byggartävling.

People’s choice blev Ducatin där fyra glada tjejer gjorde en fin insats med byggnationen och lyckades charma publiken rejält. De fick en trevlig hojlitografi, diplom och lyckönskningar inför deras racingsatsning.

Juryns val – Sveriges hetaste byggare Stellan Egeland tillsammans med Stockholmsmässan och MC-nytt utsåg Teamet från Kawasaki vilka fick en fin vandringspokal som de nu ansvarar för under ett år.

Publikvinnaren blev Robert Tellström som hjälpte till att rösta fram Ducati-tjejerna till vinsten. Grattis Robert och välkommen till Hellefors Herrgård med tillhörande VIP-paket till Diggiloo som kommer inom kort.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser