Välkommen till nya bike.se

Äntligen kan vi låta er ta del av nya bike.se. I övergången från den gamla sajten kan material som ni lagt upp det senaste dygnet försvunnit.
Så här i uppstartningsfasen vill vi gärna att ni rapporterar in eventuella brister och felaktigheter som ni kan hitta. Tanken är att nya bike.se skall vara mer dynamisk och att vi snabbare skall kunna anpassa sidan efter era önskemål. Mycket kommer att hinna hända de närmaste dagarna.

Kontrollera att du använder ditt användarnamn när du loggar in (inte din e-post – såvida du inte haft denna som profilnamn). Bike.se delar numera medlemsregister med hela OK-Förlaget. Vid flytten till den nya plattformen kan det hända att just ditt användarnamn redan fanns i OK-Förlagets medlemsdatabas. VI har då lagt till en siffra efter ditt gamla användarnamn. I detta fall är det enklast om du begär ett nytt lösenord i boxen för inloggning, alla uppgifter du behöver skickas då till din e-post.

En av de stora nyheterna är vårt nya arkiv fyllt med provkörningar och dueller från tidningen. Dessa hittar du under fliken test. Kika runt på sidan och gör dig bekant – och glöm inte att lämna en kommentar!

Trevlig surfning önskar
Bike-redaktionen

Annons

Annons

Senaste utgåvan