Uppdaterade Husqvarna 701 SM & Enduro!

Mitt i värsta snöslasket så släpper exilsvenskarna sina uppdaterade 701 Supermoto och Enduro. Perfekt för att kunna drömma sig bort om varma hårnålskurvor och dammiga grusvägar.

Hojarna följer samma vitamininjektion som presenterades för koncernsyskonet KTM:s 690-modeller för ett par månader sedan. Viktigaste är en ny display där man klämt in en pytteliten varvräknare och växellägesindikator. Små men uppskattade element. Vidare har bromssystemet setts över och nu behöver man inte längre köpa till en ”dongel” för en dryg tusenlapp för att kunna välja bort ABS bak men behålla fram. För den typen av körning dessa hojar är tänkta för är det mycket välkommet!

701 Supermoto har fått ett nytt monobloc bromsok från Brembo.

Världens starkaste encylindriga serieproducerade motorcykel, smaka på den meningen, dessutom med hela 1000 mils serviceintervall. Imponerande siffror och har man någon gång fått smaka på 693-kubikarens urkraft är man fast! Till 2021 är motorn EURO5-godkänd genom ett nytt avgassystem, dock med bibehållen effekt på 74 hästar och ett vrid på 73 Newtonmeter.

Nya 701:orna finns nu ute hos landets Husqvarnahandlare och båda kostar 111 500 kronor.
Mer fakta på Husqvarnas hemsida
Njut av lite mer bilder i nedan galleri.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser