Ullevalseter kom trea på tionde sträckan

Cyril Despres gjorde en seriös felnavigering på sträcka tio och tog med sig efterföljande Marc Coma på en extra rundtur på cirka två och en halv mil. Trots det lyckades dem placera sig sexa respektive sjua och totalställningen med Coma i ledning stod sig i det närmaste oförändrad.
Snabbast över den tuffaste ökenetappen hittills var spanjoren Jordi Viladoms, följd av Alain Duclos. Norska Pål Anders Ullevalseter körde riktigt bra och slutade trea på sträckan och ligger sjua totalt.

För svenska Thomas Berglund gick sträckan inte alls som vi hade kunnat hoppats på. Efter en rejäl omkullkörning där Thomas slog i huvudet och nacken och där även motorcykeln skadades kunde han efter en tids reparationer konstatera att han inte mådde bra nog att fortsätta.

Annie Seel kör jämt och placerade sig 55:a, i sammanställningen ligger hon på en 65:e plats. För Henrik Rahm saknas det uppgifter, han finns varken med på listan över folk som tagit sig i mål och i den som visar vilka som brutit rallyt. Vi återkommer i fallet så fort vi vet mer.

Annons

Annons

Senaste utgåvan