TUSENTALS HARLEY-DAVIDSON -ENTUSIASTER TRÄFFAS I JUNI

Pressmeddelande Harley-Davidson Club Finland:

Harley-Davidson Club Finland ry arrangerar den internationella FH-DCE Super Rally® motorcykelträffen i Himos, Jämsä den 5–9 juni 2019.

Under den första veckan i juni kommer man att kunna se tusentals Harley-Davidson-cyklar på vägarna i Mellersta Finland på sin väg mot Himos i Jämsä för en fem dagar lång  internationell motorcykelträff, FH-DCE Super Rally®. FH-DCE Super Rally® är ett varumärke som ägs av Federation Harley-Davidson Clubs Europe och varje år beviljar FHDCE medlemsklubbar i olika delar av Europa rätt att arrangera en motorcykelträff.
FH-DCE Super Rally® arrangeras för tredje gången i Finland. Det första FH-DCE Super Rally® hölls i Himos år 2000 och det andra i Seinäjoki år 2009. Himos valdes ännu en gång till platsen för FH-DCE Super Rally® på grund av sitt färdigbyggda nöjesområde, det stora utbudet av stugor och bra läge.

De oförglömliga upplevelserna under Finlands första Super Rally tillsammans med
entusiasterna var inte heller en nackdel, säger Mika J. Saloranta, ordförande för Harley-Davidson Club Finland. FH-DCE Super Rally® är inte bara en sammankomst av likasinnade människor, utan också en fest för MC-entusiaster.

Under evenemanget kommer man bland annat att kunna lyssna till Steven’n’Seagulls, Michael Monroe, Amorphis och The 69 Eyes. Dessutom uppträder över 30 band på tre scener, det finns ett shoppingområde med branschföretag från hela Europa och Harley-Davidson visar upp nya modeller för provkörning. I inträdesavgiften ingår även en lott till en prisdragning där man kan vinna en ny Harley-Davidson.

Harley-Davidson Club Finland väntar över 8 000 besökare från hela Europa till evenemanget. De allra flesta besökare är emellertid finländare. Enbart Harley-Davidson Club Finland har över 6 600 medlemmar. Motorcyklar av märket Harley-Davidson, Buell och Indian släpps in genom porten.
FH-DCE Super Rally®är i grunden ett tältevenemang. Det finns en campingplats i närheten av stugområdet i Himos som är reserverad för tältare. I evenemangsområdet såldes över 3 600 sängplatser för inomhusboende slut på ett par dagar.
– Vi vill erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse. Himos omgivningar erbjuder en fantastisk inramning och vi har lång erfarenhet av samarbete med Himos Lomat. Vi får inte heller glömma de aktiva klubbmedlemmar som hjälper till att organisera fantastiska evenemang, säger Saloranta.

Harley-Davidson Club Finland ry (H-DCF) grundades år 1980 och är en av Harley-Davidsons märkesklubbar. Klubben är öppen för alla som äger en Harley-Davidson. Klubben har över 6 600 medlemmar. H-DCF arrangerar motorcykelträffar och välgörenhetskörningar, utställningar och kvällsaktiviteter, samt håller trafikutbildning. Verksamheten baserar sig på volontärarbete
som utförs av medlemmar och finansieras med bidrag från medlemsavgifter, utställningar och evenemang. www.hdcf.fi

Federation Harley-Davidson Clubs Europe (FH-DCE) är en sammanslutning av oberoende Harley-Davidson-klubbar (Harley-Davidson Club, H-DC) och består av cirka 38 000 medlemmar i 120 europeiska klubbar. FH-DCE grundades 1991 och H-DCF är en av dess ursprungliga medlemmar. Federationen beviljar organisationsrättigheter för FH-DCE Super Rally®. 2018 arrangerades evenemanget i Polen, 2019 i Finland och 2020 arrangeras det i Sverige. www.fhdce.eu

För mer information, Mika J. Saloranta, ordförande H-DCF, 040 732 1389, president@hdcf.fi, www.superrally2019.fi

 

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser