Tre nya mjuka väskor från GIVI

Från välrenommerade GIVI kommer tre nya packväskor i sortimentet Ultima-T, utvecklade för att möta behovet hos ett brett spektrum av användare: allt från ägare till stora offroadtourers till dem som kör scramblers och moderna klassiker.

Väskornas design, lastkapacitet, materialkvalitet, fastsättningssystem och att de är helst vattentäta gör dem till intressanta alternativ för dig som behöver ha med dig lite prylar på resan. Det finns hela sju olika väskor i Ultima-T-programmet, här presenterar vi UT806, UT807 och UT808 som är det senaste från GIVI och ska vara ett seriöst alternativ till hårda packväskor. Väskorna ska fungera fint både på asfalt och för offroadkörning

UT806
Detta är en väska med hög lastkapacitet (65 liter) som är tänkt att monteras på passagerarplatsen och har därför en bågformad konstruktionen av väskans botten. Om man kör med passagerare, kan den fästas på pakethållaren. Den robusta konstruktionen är en viktig egenskaper, som kommer från en mix av olika behandlade textiler. Vid en närmare titt har UT806 många intressanta detaljer och olika utrymmen. Allt kommer på plats tack vare mångsidiga inre och yttre fickor. Man kommer åt prylarna även då väskan är fastspänd på motorcykeln. Priset är 2.890 kronor.

UT807
Om 65 liter inte räcker kan man utöka med UT807, en kompakt (och expanderbar) 20 liters packväska som kan fästas på toppen av UT806 (eller uppepå andra platser). Konstruktionen är robust och det är en väska som lätt kan tas av cykeln för att följa med, exempelvis in i hytten vid en färjeöverfart. Priset är 1.390 kronor.

UT808
Det här är ett par sidoväskor i Ultima-T-serien. De erbjuder ytterligare 50 liters kapacitet (25 per väska) och är utformade för att sitta säkert på sidan av cykeln med sin halvmjuka konstruktion. Intressant att de passar i befintliga GIVI-hållare, och kan användas som ett alternativ till de hårda väskorna. Om man inte redan har hållare kan man använda den medföljande monteringssatsen. Givetvis har också de här väskorna smarta fack och är helt vattentäta. Priset är 2.490 kronor per par.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser