Stoner och Rossi eniga om hojbyte

Årets världsmästare Casey Stoner och femfaldige världsmästaren Valentino Rossi frågades om de kunde, och ville, byta hojar under årets sista MotoGP-tävling.
Stoner hade personligen inga förbehåll till att låta Rossi få testa hans Ducati Desmosedici. Rossi avvisade inte heller förslaget att låna ut sin Yamaha YZR M1 och sa att han var villig att testa av ren nyfikenhet.

– Det är klart det hade varit intressant att testa men tyvärr kan det bara ske i fantasin på grund av våra kontrakt. Jag tror inte att Yamaha hade blivit glada om jag hade kört Ducati och Ducati hade inte blivit speciellt roade av att Casey körde en Yamaha. Kanske är det en bra idé men inte möjlig. För min del är jag redo att pröva en gång. Jag hade varit intresserad för Ducatin är så snabb. Men jag tror det är svårt, säger Valentino Rossi.

Inte så troligt alltså men vad tror du hade hänt om bytet hade blivit verklighet?

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser