Rukka R.O.R. laminerat för varma dagar


Med R.O.R. (Rukka Off-Road) lanserar Rukka ett nytt koncept som passar för touring- och offroad-förare. Jacka och byxa är vind- och vattentät, men med 100 procent andningbar Gore-Tex®-material samt inbyggda avancerade säkerhetsdetaljer med nio ventilationsöppningar med dragkedjor för bra komfort på sommaren.
Med Cordura 500D-förstärkningar på armbågar och axlar höjs säkerhetsnivån. Byxorna har samma material över känna och i baken, vilket tillsammans med läderinlägg gör att man sitter säkert i sadeln. Rukka AirCushion-systemet inuti fungerar som en klimat-buffert för att minska kondens. Fler läderdetaljer på byxan ger säkerhet och skyddar mot värme från motorn. Ventilation, elastiska ytor, ökar komforten, speciellt vid offroadkörning. Allt enligt tillverkarens slogan: Skydd och komfort.
Det här stället passar bra för landsvägskörning varma dagar samt för aktiv offroadkörning. Fördelen med ett svalare ställ är också att det är enklare att reglera temperaturen genom att använda olika värmande lager innanför stället.
Jackan finns i storlekarna 46 till 62, byxorna i storlekarna 46 till 62 i normal längd. Med extra långa byxor i storlekarna 48 till 58 och med kortare ben i storlekarna 48 till 58.

Annons

Annons

Senaste utgåvan