Nytt Rukka underställ

Nyhet från Rukka – “Kim” underställ med temperaturreglering
“Kim”, som är ett nytt Outlast underställ från Rukka ska sörja för ett komfortabel, välbalanserat mikroklimat innanför mc-stället, även då yttertemperaturen ändras snabbt.
Den långärmade skjortan och och de långa benen i Kim-understället är gjord av en elastiskt vävt tyg som har en innersida av fleece för att tillhandahålla en stor termisk isolation och för att säkerställa att både tröja och byxa är mycket komfortabla om man bär dem direkt mot huden. Elasticiteten gör att understället sitter tajt och ”kramar kroppen” och anpassar sig till bärarens rörelser. Framför allt, Kim hjälper till för att man ska få ut det mesta av moderna mc-funktionskläder i textil: istället för att suga upp svett som bomull gör, transporterar det här materialet fukten vidare till ytterliggande lager.
Det nya understället från Rukka ger ytterligare en fördel: en aktiv temperaturbalansering. Tack vare Outlast, kompenserar det för snabba temperaturväxlingar, ändringar som förekommer exempelvis vid körning över bergspass eller om vädret plötsligt slår om. Om temperaturen stiger känns fleece-materialet kallt. Om temperaturen sjunker ger det en värmande effekt. Resultatet blir ett trevligt mikroklimat mellan de skyddande yttre körkläderna och kroppen som ger föraren det där sista för roligare körning.
Den långärmade tröjan Kim, som har en kort främre dragkedja, finns hos välsorterade Rukka-handlare i svart med blå sömmar. Underställsbyxorna Kim finns i svart, med antingen blå eller grå sömmar. Båda finns i unisex-storlekar från S till 3XL.
Rekommenderat utpris är 998 kr/del.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser