Nytt adventuredäck från Dunlop!

Dunlop Trailmax Raid.

Dunlop presenterar sitt nya 50/50 offroaddäck, Trailmax Raid. Designad för 50 procent on- och 50 procent off-roadanvändning. Äntligen ett riktigt offroaddäck i Dunlops sortiment!

Utvecklat som ett 50/50-däck, kombinerar Trailmax Raid Dunlops mångåriga erfarenhet inom sport och touringdäck kombinerat med ett stort offroadkunnande inom motocross-världen.

Det nya däcket kompletterar Dunlops sortiment i adventuresegmentet, tillsammans med Trailmax Meridian, som har blivit ett mycket populärt däck för äventyrsturer sedan det släpptes för tre år sedan. Trailmax Meridian erbjuder lättare offroadkapacitet medan Trailmax Raid är designad speciellt för förare som kräver mer kompromisslös terrängprestanda.

Trailmax Raid kommer att finnas tillgänglig i tre framstorlekar som täcker 19 och 21-tum och sex bakstorlekar för 17 och 18-tums hjul. Initiala storlekar kommer att finnas tillgängliga från 1 mars, och resten kommer att släppas under andra kvartalet 2023.
Bike är redan bjudna på provkörning och kan förhoppningsvis presentera en provkörningsrapport redan i Bike 4 som kommer ut den 30 mars!

Annons

Annons

Senaste utgåvan