Nya luftfilter från K&N

YA-5317 passar Yamaha T-Max 530 mellan 2017 – 2018

K&N presenterar helt nya luftfilter för Yamaha T-Max 530 & Honda CBR 1000 RR Fireblade

K&N® har precis presenterat två nya luftfilter för Yahamahas T-Max 530 och Hondas Fireblade. Dessa tvättbara och återanvändbara filter har designats för att öka effekten och garantera en säker rening av insugsluften. Detta garanteras av K&N:s ”million miles warranty”

Yamahas senaste T-Max modeller från årsmodell 2017 kommer med ”D-Mode” , tillsammans med uppdaterat chassi och kåpor. Det erbjuds både SX och DX varianter vilka båda kommer med ride by wire, elektroniskt gashandtag. För att ytterligare förbättra effekt och accelerationen, ta gärna en titt på det nya YA-5317 luftfiltret från K&N.

HA-1017 passar alla modeller av Fireblade mellan 2017 och 2019.

Hondas CBR 1000 RR Fireblade kom som en helt ny modell till 2017 med en uppdaterad motor med elektroniska förarhjälpmedel och ride by wire. Till årsmodellerna 2017 till 2019 finns passande luftfilter, HA-1017, för att ge din ”Blade” det bästa skyddet.

Varför välja K&N luft och oljefilter?
Det inoljade högflödes K&N-filtret absorberar smutspartiklar och får dessa att fastna på filtrets yta. På så sätt förhindras blockering av filtret och det fortsätter leverera frisk luft till din motor. Smutspartiklarna som fastnar blir även dessa täckta med olja som i sin tur ytterligare fångar upp andra partiklar.

K&N:s högflödesfilter kan ge upp till 50% mer flöde än ett konventionellt pappersfilter. När det är dags för service och rengöring av filtret, använd gärna K&N:s Recharger-kit för att på ett enkelt och effektivt sätt återställa filtret i toppskick. Alla K&N:s luftfilter är garanterade att hålla hela din motorcykels livstid.

Besök gärna K&N:s hemsida för att se alla tillgängliga varianter av luft och oljefilter till nästan alla världens fordon och bli en av miljoner andra kunder som förlitar sig på K&N!

%d bloggare gillar detta: