Moose Racing visar ny klädkollektion

M1 i blått och rött. Pris 370 kronor för tröjan och 1058 för byxorna.

USA-baserade Moose Racing visar i dagarna upp sin nya 2020-kollektion för offroadbruk. Tre uppdaterade crosslinjer och en mer för offroad och grusåka. Toppmodellen kallas Sahara och är tillverkat av extremt lätt och luftigt tyg men med en slimmad passform. Här har Moose-loggorna fått stå tillbaka en smula för en mer diskret look.

En multitalang som ska passa alla, så beskriver Moose Racing sin M1-serie. Precis såna kläder som vi på Bike har använt under de senaste åren på våra offroaduppdrag. M1 är något mer tuff och robust i uppbyggnaden jämfört med Sahara och här har Moosse Racings designers fått fritt spelrum. För hobbyåkare och nybörjare finns så Qualifier-linjen som förutom en snäll prislapp även kommer i storlekar från barn upp till amerikanska XXXL-storlekar.

För grussmiskarna och offroadåkarna finns XCR-linjen, mer likt klassiska ”gore-tex kläder” och byxorna som går utanpå stövlarna kan vara ett klokt val på till exempel Gotland Grand National! Vatten- och vindtäta lovar Moose Racing i sin press-release.

Moose Racing distribueras i Sverige av Parts Europe

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: