KGK ny agentur för MV Agusta

Visserligen har flera återförsäljare funnits i Sverige, men agenturen för MV Agusta har legat i Finland. KGK Motor-  importör av Suzuki, Zero och Vectrix – meddelar nu att de tar över agenturen i Sverige.

– Vi kommer sätta upp ett återförsäljarnät med en mix av nya och gamla handlare, men det är inte helt klart än. Det viktiga är att vi har ett återförsäljarnät som passar in väldigt bra på MV, berättar Klas Östlund, affärsenhetschef på KGK Motor AB för Bike.

-Vi har förhandlat med MV Agusta under en tid och nu har alla detaljer fallit på plats. MV Agusta kompletterar vår produktportfölj mycket bra och stärker KGK Motor AB som leverantör inom fordonsbranschen. MV Agusta är ett europeiskt premiummärke som ligger i framkant både när det gäller utveckling, kvalitet och teknik.  Vi tror att det finns en mycket stor potential i varumärket, vilket vi har för avsikt att bygga upp långsiktigt på den svenska marknaden, precis som våra övriga varumärken, säger Klas Östlund.

MV Agusta ser positivt på sin nya partner och informerar att alla motorcyklar som tas in till Sverige kommer ha ABS. 

– I den konstanta processen att utveckla och stärka MV Agustas globala nätverk har vi valt KGK. KGK är ett väldigt kompetent, starkt och erfaret företag i området och som vi anförtror distributeringen av våra motorcyklar i Sverige. Vi önskar de en lyckad säsong med 2014 års modeller. Alla kommer tillgänliga med ABS, säger Raffaele Giusta, export sales manager hos MV Agusta. 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: