Lelleträffen, senaste nytt!

Pressmeddelande: Mindre än 50 dagar kvar till Lelle-träffen 2020.

Förr om åren var Lelle-träffen ett klassiskt inslag i Kneippbyns sommar-säsong. Eventet har varit extremt uppskattat och samlat många mc-entusiaster för en härlig helg på Kneippbyn. Träffen har legat nere några år, men den 27 augusti är det dags igen, då återuppstår motorcykelträffen, det blir den 34:e träffen i ordningen som arrangeras av Kneippbyn Resort och Lelles MC.

  • Vi hoppas ännu att vi kan genomföra Lelle-träffen. Speciellt som en av förgrundsfigurerna, Lennart ”Lelle” Westin tragiskt gick bort i början på juli, så känns det som om det skulle bli ett ypperligt tillfälle att hedra honom och minnas alla fina stunder vi har haft tillsammans och vad han gjort för träffen och hela mc-Sverige säger Bobbo Werkelin, vd för Kneippbyn Resort

I dagsläget är det cirka 300 personer bokade och programmet är spikat men kommer eventuellt se annorlunda ut mot hur det var tänkt, mycket hänger på vilka beslut myndigheterna tar med anledning av Corona.

  • Vi har beslutat att avvakta så länge vi kan innan vi tar beslut om att behöva ställa in träffen. Vi håller tummar och tår att FHM beslutar att restriktionerna om 50 personer hävs och att vi kan umgås i större grupper igen. Alla deltagare och intresserade kan vara lugna att boka träffen, boende och båt. Blir träffen inte av erbjuder vi full återbetalning. Hemsidan är öppen och det finns fortfarande både hotellrum, stugor och camping kvar att boka, säger Bobbo välkomnar alla till skön MC-helg på Kneippbyn och Gotland 27-30 aug 2020.

Annons

Annons

Senaste utgåvan