Husqvarna E-PILEN Concept

Husqvarna Motorcycles tar ett kliv närmare in i framtiden med ett utsläppsfritt produktsortiment för att göra varumärket mer attraktivt för såväl befintliga förare såväl som en helt ny publik.

Inspirerad av den banbrytande designen hos de framgångsrika Vitpilen- och Svartpilen-modellerna, visar varumärket nu upp E-Pilen Concept.

Med en effekt på 8 kW och en räckvidd på 100 km har E-Pilen Concept tydligt utvecklats med tanke på citypendlare och fritidsturer.

Husqvarna Motorcycles håller ett öppet förhållningssätt till alla batterimöjligheter, med både fasta och bytbara lösningar. E-Pilen-konceptet har ett modulärt och utbytbart batterisystem som gör det möjligt att byta kraftpaket.

Husqvarna Motorcycles uppger att målet hela tiden har varit att utveckla nya produkter som är tillgängliga för ett så stort spektrum av förare som möjligt.

Till stöd för E-mobilitetsinitiativet kommer Husqvarna Motorcycles att strategiskt utöka sin återförsäljarnärvaro i stads- och storstadsområden.

Utvecklingen av E-mobilitetsområdet är redan långt framskridet och ytterligare information kommer att släppas inom en snar framtid.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser