Honda RoadSync-app för Android

Honda har presenterat sin nya Honda RoadSync-app för motorcyklar. Den skräddarsydda appen fungerar tillsammans med Hondas nyutvecklade anslutningssystem för motorcyklar och skotrar, Honda Smartphone Voice Control-systemet, så att förare ska kunna dra nytta av flera av de mest användbara funktionerna på sin Android-smartphone. 

Honda Smartphone Voice Control-system finns som standard på 2021 års X-ADV, CB1000R och Forza 750 och som tillval på skotern Forza 350. Detta nya system gör det möjligt för förare att styra sin smartphone trådlöst via Bluetooth mellan sin smartphone och deras kompatibla motorcykel eller skoter.  

‘Honda Smartphone Voice Control system’ and Honda RoadSync app for motorcycles

Efter att ha laddat ner Honda RoadSync-appen, och kopplat ihop en Android-smartphone och ett Bluetooth-hjälmmonterat headset (med ljudingång) kommer användaren att kunna: Få hjälp att navigera till favoritplatser och lokala sevärdheter, ringa och ta emot telefonsamtal, skapa och svara på SMS-meddelanden, liksom att sköta andra meddelandeprogram, lyssna på musik via olika musikströmningsappar, kontrollera dagens lokala väderprognos och, när du använder navigering, väderprognosen för den aktuella destinationen. 

Appens alla funktioner styrs genom en kombination av röststyrning och en 4-vägs vippbrytare på vänster styrhalva. 

‘Honda Smartphone Voice Control system’ and Honda RoadSync app for motorcycles

Honda RoadSync-appen kommer att lanseras över hela Europa, från och med december 2020. 

Annons

Annons

Senaste utgåvan