Harley-Davidson sätter Sundsvall på världskartan

Pressmeddelande Sundsvall 2018-11-05


Europamarknaden är starkt växande hos Harley-Davidson och många städer i Europa slåss om att få ta del av varumärket och livsstilen Harley-Davidson. Sundsvallsföretaget Northbike Sweden AB som idag redan driver Harley-Davidson Umeå med framgång får nu klartecken med etableringen av Harley-Davidson Sundsvall Sweden.

Northbike Sweden AB bygger just nu på sina 6 000 kvm nya lokaler vid södra brofästet i Sundsvall och i samma storsatsning byggs en separat Harley-Davidson butik på 500 kvm med tillhörande verkstad. Butiken kommer att fyllas med alla de senaste motorcyklarna från producenten, men även ett moderiktigt sortiment av kläder för både dam och herr, utrustning, hjälmar, tillbehör och allt en motorcykelintresserad kan behöva.

”Att äga en Harley-Davidson är en dröm för många, och det passar oss perfekt. Vårt jobb på Northbike har alltid varit att uppfylla kundernas drömmar. Vi är Dream it. Live it och det är precis vad Harley-Davidson också handlar om” berättar Per Boström, vVD på Northbike Sweden AB.

Harley-Davidson har tagit klivet in i framtiden och kommer under de närmsta 5 åren att lansera 100 nya motorcyklar. Med sin hela 115 åriga historia blandas gamla och unga bikers. Häftiga custombyggen varvas med ny teknologi och det är det som gör varumärket till en enda stor familj världen över, enligt Sture Harström från Sundsvall. Sture har ett medlemskap i H.O.G. (Harley Owners Group) som är en av de många fördelar du får när du köper en H-D. Du blir en del av en världsomspännande familj som samlas och åker hoj tillsammans, fortsätter Sture.

Om allt att går som planerat skall det nya huset stå klart under slutet på första kvartalet 2019.
”Det här blir ingen vanlig fritidsfordonsbutik, det här blir ett utflyktsmål fyllt av upplevelser och ett bygge som inte finns någonstans i Norden. Att världens starkaste motorcykelmärke flyttar in just i det här huset känns som en självklarhet”, avslutar Olert.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser