GASGAS RX 450F Replica

Nu har du chansen att köpa en replikamaskin av modellen som GASGAS-föraren Sam Sunderland vann årets Dakarrally med. Rallyhojen kommer endast att tillverkas i begränsad upplaga, och det är först till kvarn som gäller.

Sedan Sam Sunderlands historiska vinst i Dakar Rally 2022 har GASGAS velat ge tillbaka till rallygemenskapen. Det är därför du nu har möjlighet att har köpa en GASGAS Factory Racing-inspirerad rallycykel, som döpts till RX 450F Replica! Var och en är noggrant sammansatt med många av samma högpresterande komponenter som finns hos Sams Dakar-vinnande maskin. Det här är mycket mer än bara en imitationsmodell, RX 450F Replica uppges vara extremt lik den verkliga vinnarmaskinen och den finns nu tillgänglig att köpa! Gissningsvis kommer de få exemplaren att sälja slut snabbt – så är du sugen bör du kontakta din lokala GASGAS-återförsäljare omedelbart.

RX 450F Replica från GASGAS är sammansatt för hand med en lång lista av rallyspecifika komponenter, varav de flesta av exakt samma modell som finns på Sam Sunderland och Daniel Sanders fabriksracers.

Ta bara en titt på vad som ingår…

-Superlätt navigationstorn i kolfiber

-WP XPLOR PRO 7548 framgaffel

-WP XPLOR PRO 7750 bakdämpare

-Röda anodiserade X-TRIG gaffelkronor

-Rött Supersprox Stealth bakdrev

-Neken styre

-Akrapovic avgassystem

-Överdimensionerade Brembo-bromsar

-GASGAS-märkt Hinson kopplingskåpa

-Continental TKC 80-däck

-Svartanodiserade EXCEL-fälgar

-Valfritt dekalpaket

Baserat på den kraftfulla motorn från motocrosshojen MC 450F, har GASGAS RX 450F Replica verkligen inte brist på prestanda. För ökad tillförlitlighet har den fått en förstärkt koppling och växellåda, en omarbetad SOHC-cylindertopp, samt en Pankl-vev och kolv.

GASGAS RX 450F Replica kommer med fjädring från WP PRO COMPONENTS, där det mer exakt handlar om XPLOR PRO 7548-framgaffeln och XPLOR PRO 7750-stötdämparen bak. 

Vidare kommer modellen med en salig massa annat godis, såsom X-TRIG gaffelkronor, överdimensionerade Brembo-bromsar, Akrapovic-avgassystem och Continental TKC 80-däck. På plats sitter även Supersprox Stealth-drev, Neken-styre och en GASGAS-märkt Hinson kopplings-kåpa. Som pricken över i erbjuds ett valfritt dekalpaket för varje motorcykel.

För mer information och för att kolla in hela specifikationen för GASGAS RX 450F Replica, surfa vidare till https://www.gasgas.com/en-se.html

Annons

Annons

Senaste utgåvan