GASGAS Enduro 2023!

GASGAS är extra tidigt ute i år. 2023 års cross-hojar är redan visade och nu kommer även nästa års endurohojar, i April(!) Man kan sammanfatta 2023-års enduroprogram väldigt kort, nya färger. Annars är ingenting ändrat och man har bara maxat den röda färgen för att understyrka sin Spanska bakgrund. Vi hade hoppats på att det skulle släppas lite fler modeller men likt tidigare erbjuds 2 stycken tvåtaktare (EC 250 och 300) och två stycken fyrtaktare (EC 250-F och EC 350-F).
Sedan nylanseringen av GASGAS, under Pierer Mobilitys paraply, har märket vuxit stort. Det märks inte minst när man spanar runt i depåerna på cross och endurotävlingarna här i Sverige. Var och varannan hoj är nu röd, utan att vara en Honda.
Det som särskiljer GASGAS från kusinerna från KTM och Husqvarna är att man använder lite billigare komponenter och håller lackeringar, ytbehandlingar och dylikt på ett minimum. GASGAS delar länkaget till bakfjädringen med Husqvarna men har en konventionell bakram av aluminium. En mix mellan den vita och orangea kan man enkelt säga. och visst är de snygga! Se mer i kollaget nedan.
GASGAS enduro finns hos din lokala handlare redan nu.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser