Finska Mässan inställd :(

I fredags nåddes vi av beskedet att även den Finska Motorcykelmässan tvingas ställa in. Trots framflyttat datum måste tyvärr arrangörerna ställa in evenemanget. Den största anledningen är osäkerheten huruvida man kan få fram motorcyklar att visa upp.

”Vi är verkligen ledsna att vi inte kommer att kunna vara värd för MP-mässan i år. Förberedelserna var på god väg och det fanns mycket vilja. Det kändes som att alla såg fram emot evenemanget – både branschen och motorcyklisterna, säger Niko Kantola, projektledare på Mässan. ”Varje sten vändes och nya vägar försöktes hittas.”

”Vi vill inte hålla en MP-mässa som inte skulle ha haft de hetaste nyheterna och varumärkena på ett heltäckande sätt. Nu hjälper det bara att överföra idéerna till vårens provkörningsdagar, som kommer att göras ännu mer intressanta, säger Jarkko Tuomisto, ordförande för Motorcykelavdelningen i Tekniska Handelsförbundet.”

Även SMC: roliga kryssning, HOJ-X, är sedan en tid tillbaka inställd. I båtbiljetten brukar entre ingå till Finska mässan.

Vi på Bike, som skulle haft en stor monter på plats, får försöka fokusera på de provkörningsdagar som kommer arrangeras på flera ställen, både i Sverige och Finland. Mer om det senare!

Annons

Annons

Senaste utgåvan