Micke Perssons tredje raka

I helgen arrangerade Midgård Sport & MC-förening Enduro-SM i Lidköping. Dubbla deltävlingar innebar tävlingar både på lördagen och söndagen och detta på merparten nydragna fina prov. Inte nog med att förarna var obekanta med proven så förärades evenemanget med regn både innan och under tävlingsdagarna som resulterade i en riktigt utmanande bana för förarna.

Vann totalt alla klasser gjorde KTM Scandinavias och Karlskogas stolthet Micke Persson och detta båda dagarna till och med. Då Micke vann även första deltävlingen i Östhammar visar han nu en imponerande stabilitet och ligger nu en respektabel summa före FMCK Skövdes Albin Elowson i Knobby Swedish Enduro Cup.

Hur var känslan inför helgen Micke?
– Den var väl Inte superbra får jag säga för jag fick en hjärnskakning vid SuperEnduro-SM tidigare i sommar som gjorde att träningen fått lida, men jag hade väl fått ihop en 8 timmars träning ungefär innan nu i alla fall.

Berätta mer om helgens båda tävlingar?
– Jag var verkligen imponerad av variationen på de olika proven som vi körde, sjukt kul och riktigt bra arrangerat! Att det regnade var ju synd men det är vad det år och lika för alla. Jo men jag fick en bra känsla i kroppen direkt från start så det var inget att fundera på utan bara att ladda på. Söndagens deltävlingen gjorde jag i och för sig en klantig krasch i sista svängen innan mål på sträcka sex för att jag slappnade av och då stöp jag på huvudet och sträckte till nacken rejält, men det släppte efter två prov. När himlen öppnade sig och det blev hällregn de sista fyra proven på söndagen då var det inte att leka med, man fick verkligen leta spår på de hala gräsgärdena och man kände sig som Bambi på hal is…

Då är känslan bra inför Solhesters deltävling nästkommande helg?Ja det känns verkligen bra, finns inget att klaga på nu. Har hört att det blir en del sten och rötter där bara så nu blir det till att träna sten i veckan!

Länk till resultat: http://www.endurosm.se

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: