Designa din unika Ducati

Ducati har presenterat Ducati Unica, det nya anpassningsprogrammet dedikerat till alla som vill designa och skapa sin egen exklusiva och unika Ducati.

Med Ducati Unica öppnar Centro Stile Ducati sina dörrar för alla Ducatister, i nära samarbete med designers och tekniker, för att skapa en helt unik motorcykel.

Ducatister som ansluter till programmet kommer att erbjudas personligt tillträde till Ducati Centro Stile-ateljén, och där få möjlighet att beskriva sina önskningar för designers och därefter följa, under periodiska besök, utvecklingen och bygget av sin helt unika motorcykel.

Med stöd från Ducati Unica-teamet kommer customiserings-processen att beskrivas, och definieras in i minsta detalj, vad gäller exklusiva materialval, dedikerade ytbehandlingar, speciella färger och Ducati Performance-tillbehör.

Varje steg i skapandet av motorcykeln kommer att dokumenteras och kommer att involvera Ducati-entusiaster som väljer att ta denna hjälp, från de första skisserna till leveransceremonin.

Varje Ducati Unica levereras till sin ägare åtföljd av ett unikt certifikat, som intygar dess originalitet och säkerställer att den inte kan replikeras.

Nivån av unikhet och uppmärksamheten på detaljer hos varje Ducati Unica-projekt gör att företaget endast kan acceptera ett extremt begränsat antal förfrågningar varje år, och endast de som anses vara i linje med varumärkets värderingar.

Ducati-återförsäljare är en integrerad del av projektet. Genom att kontakta din Ducati-återförsäljare kommer du att kunna få den information som behövs för att begära tillgång till programmet, som gäller för hela Ducati och Scrambler Ducati-sortimentet.

Annons

Annons

Senaste utgåvan