CAKEsite :Stockholm har öppnat

Svenska elmotorcykeltillverkaren CAKE har slagit upp portarna till allra första CAKEsite, en kombination mellan showroom, detaljhandel, provkörning och service. Utrymmet är en plats för att fysiskt kolla in motorcyklarna, ordna med provkörning och praktisk service till CAKE-ägare.

Nya CAKEsite :Stockholm ligger bredvid CAKEs huvudkontor på Virkesvägen 26D i Hammarby Sjöstad i Stockholm. CAKE planerar att öppna ytterligare 25 CAKEsites till 2025, alla belägna i stadsmiljöer för att på bästa sätt betjäna såväl konsumenter som företagskunder. Avsikten är att lansera ytterligare 6-8 platser under 2022, fördelade 50/50 mellan Nordamerika och Europa.

”Vi har turen att kunna öppna denna första CAKE-sajt så nära vårt huvudkontor, där vi kan experimentera med formatet, inklusive det allmänna utrymmet, kartlägga vad som är CAKE och vad som inte är det, hur produkterna presenteras, skyltar, grafik, kunderfarenhet och mycket annat. Vi jagar för närvarande ytterligare 6-8 platser i en bruttogrupp på 15 städer för öppningar 2022, med fokus på Europa och Nordamerika”, säger Stefan Ytterborn, VD och grundare.

Annons

Annons