Bra drag på Hojrock i Västervik

[2jslideshow id=”5043″]

I helgen var Motorrad på plats på den stora mc-träffen Hojrock på Västervik Resort, som är den nya träffplatsen efter tjugo år på Gränsö Slott. I vår monter i utställningsområdet fick vi tillfälle att möta hundratals hojåkare från hela Sverige. Det blev många fina samtal och alla som kom till montern fick även möjlighet att tävla om en cool kolfiberhjälm – ICON Airframe Pro Ghost Carbon (pris cirka 6000 kronor, www.rideicon.com), samt prenumerationer. Vi var där under hela lördagen som bjöd på fint väder med strålande sol hela eftermiddagen. Runt oss fanns många andra utställare och det var en glad och fin stämning på hela området.

Under dagen uppskattades antalet besökare till ungefär 5000 personer, varav 1000-1500 åkte ut på den traditionella kortegen genom Västervik. Kortegen var så lång att det tog 15 minuter för den att passera. Senare på kvällen gav Suzukifantasten Jerry Williams en konsert och området var packat av glada hojåkare, som diggade med till musiken.

Peter Gustafsson, som ligger bakom Hojrock, kommenterar:
– Vi är mycket nöjda, liksom också besökarna. Vi har fått många positiva mail och reaktioner tillbaka från besökare och klubbar. Västervik Resort är bättre rent bekvämlighesmässigt, med riktiga duschar, toaletter. Det har varit mycket jobb eftersom det är första året här. Nu skjuter vi in oss på nästa års träff som kommer att hållas på samma plats, samma tid den 14-17 juni som är helgen innan midsommar.

Det är alltid lika kul att träffa nya, gamla och kanske framtida prenumeranter, och även alla andra som vi pratade med. Mötet ansikte mot ansikte är alltid speciellt och givande. Våra femhundra Quiz-blanketter tog slut redan en timme innan mässområdet stängdes och vinnarna är:

1)  ICON Airframe Pro Ghost Carbon
Vinnare: Ludwig Cederlöf, Oskarshamn

2) Ett års prenumeration på Motorrad
Vinnare: Inge Ludvigsson, Västervik

3) Ett års prenumeration på Classic Bike
Vinnare: Susanne Stridh, Linköping

Vi gratulerar vinnarna och ser fram emot nästa år på Hojrock.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser