Biaggi + Suzuki = sant!

Biaggi ska köra 2007 års version av Suzuki GSX-R 1000 i nästa års Superbike VM. Den fyrdubble världsmästaren i 250 GP uttalar sig så här om händelsen:
– Detta är en bra dag. Jag har alltid följt Superbike VM och jag menar att detta är ett mycket spännande mästerskap. Jag har alltid varit imponerad över både förarnivån och den tekniska nivån i klassen. Detta blir antagligen den största utmaningen i hela min karriär, berättar den ”romerska kejsaren”.

Teamchefen i Alstare Corona Suzukiteamet, Francis Batta, är väldigt nöjd med övergången.
– Max Biaggi är helt klart en värdifull tillväxt för både teamet och för Superbike VM.
– Jag har enorm tilltro till hans förarkvaliteter och jag vet att han siktar mot att bli historiens första världsmästare i Superbikeklassen, poängterar den legendariska teamchefen.

Hur den regerande världsmästaren Troy Corser kommer att ta denna nyhet återstår att se…

Annons

Annons

Senaste utgåvan