Arai:s servicebuss gör bejublad comeback på mässan


Pressinformation 2018-12-19

Vartex AB har sedan våren 2017 samarbetat med Arai hjälmar som Sveriges officiella importör av deras MC-hjälmar för landsvägsbruk. Nu under MC-Mässan på Friends Arena i Januari repeteras succén från förra årets mässa och har även denna gång fått möjligheten att bjuda in Arai Europe och en av deras officiella Race Service Trucks till mässan. Vartex och Arai kommer erbjuda kunder att komma till montern för att prova hjälmar i det rådande sortimentet samt även serva, kontrollera, fräscha upp eller varför inte bygga om sin befintliga hjälm. Ta med din hjälm och låt personalen som vanligen tar hand om förarna i WSBK, Moto GP och Isle of Man att fixa Din ögonsten från Arai.

Fredrik Hedeås, Affärsområdesansvarig för MC på Vartex, kommenterar.
”Detta är ypperligt tillfälle för oss att visa svenska folket vilket otroligt varumärke som Arai är, inte bara hjälmen andas säkerhet och kvalité utan även personalen ifrån Arai är otroligt välutbildade och kunniga. Det pratas en hel del om säkerheten inom mc-hjälmar och här kan man få mycket information om varför Arai bygger sina hjälmar som dom gör och varför dom har världens säkraste hjälmar.”

Så gott folk, passa på att ta chansen att göra rätt val inför säsongen 2019 med en säker hjälm som sitter som den ska. På mässan blir det även premiärvisning av Arais nya modeller inför 2019 där man finner nya både integral- och i jethjälmar.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser