25-liters tank-kit till Husqvarna 701 Enduro

Husqvarna Motorcyklar har presenterat ett kit som utökar bränslekapaciteten till 25 liter när de monteras på företagets 701 Enduro-maskiner. Detta ger utökade möjligheter till att utforska ännu mer avlägsna områden än tidigare.

Testad under de tuffaste förhållandena, uppges tank-kittet ha teknik från Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-teamets rallymaskiner och som lär vara är utformat för att garantera optimerad förarergonomi och där kittet enkelt ska kunna integreras med alla 701 Enduro-modeller.

Det nya 25-literskittet är byggt för att stå pall för de tuffaste äventyren och kommer med slitstarka och hållbara tankar med läckagesäker stängning. För att säkerställa optimal viktfördelning och enkel växling mellan främre och bakre bensintanken kommer kittet med en elektrisk styromkopplare, och en extra bränslepump för oavbrutet bränsleflöde.

Bensintankskittet levereras med en ny sadel och grafikpaket och finns tillgängligt hos auktoriserade återförsäljare av Husqvarna motorcyklar från april månad.

Annons

Annons

Senaste utgåvan