Vinnaren av Shoei-hjälm presenteras!

Jesper Demén från Shoei visar upp nya NXR II, förstapriset i Bikes tävling på Biketrollhättan-dagarna.

Bikedagarna i Trollhättan har blivit något av en institution då ­evenemanget körts varje år sedan starten 1980, förutom ett avbrott på grund av pandemin. I fjol smög man igång igen i kompaktformat, för att i år starta om, fullt ut, nu i en ny form under fredag-­lördag, istället för som tidigare lördag-söndag.
– Det nya konceptet är bättre både för publiken och personalen, som därmed hinner vila upp sig innan nästa vecka brakar igång. Vi ligger på ungefär samma publik- och försäljningssiffror som innan covid, ­berättar Jerker Axelsson, ägare av Bike Trollhättan.
Som vanligt var den legendariska speakern Harry Kristoffersson på plats och höll låda. I år körde Elliot Gröndahl stuntshow med flera häftiga trix, inklusive bakhjulskörning utan att hålla i styret.
Liksom tidigare år kunde deltagarna provköra mc av samtliga sex fabrikat som Bike Trollhättan säljer, något som var väldigt uppskattat av besökarna.
Vi på Bike var givetvis på plats med en monter där främsta attraktionen var att man kunde vinna en Shoei NXR II-hjälm, genom att delta i en tävling och svara på frågor. Vissa mer kluriga än andra. Men många svarade rätt.
Förstapriset går till Emma Dahlberg från Uddevalla. Andra och tredje pris som är prenumerationer på tidningen Bike, respektive vår systertidning MCM Classic, går till Kevin Strömberg från Trollhättan, samt Mattias Gunnmo från Huskvarna. Stort grattis till vinnarna som även kommer att kontaktas personligen.

Det var väl få som passerade Bikes monter utan att delta i tävlingen med en fin Shoei NXR II-hjälm som första pris.

Annons

Annons

Senaste utgåvan