The Occasional Rider, cool butik på hippa söder!

På Södermannagatan 16 på Södermalm i Stockholm kan man besöka Mikael Fritz och hans utsökta lilla boutique, The Occasional Rider. Mikael har ett litet men extremt noga utvalt sortiment av läckra mc-kläder. Passar perfekt för dig som tröttnat på de stora kedjornas likartade kollektioner och vill ha något unikt för just din stil och hoj.

Mikael, som härstammar från Gotland, startade sin webbshop 2017 och har genom åren haft ett antal pop-up butiker under semestertider runtom i Sverige. Men med butiken på Söder som öppnades i år så har försäljningen tagit fart. ”Vi säljer mer i butiken än på nätet just nu” berättar Mikael när jag träffar honom en solig förmiddag. Placeringen av butiken kunde inte vara bättre, mitt i hippa söders innedistrikt, fullt med potentiella modemedvetna bikers som kanske lägger till hojen i sin livsstil mer än att bry sig vad som råkar stå på tanken.

Framåt lunch börjar kunderna komma in och det är en skön blandning vi ser. Öppettiderna är sparsamma, onsdag till lördag 11-18, 17 på lördag och passar med Mikaels extraknäck som konsult på ett logistikföretag. Hojparkering finns direkt utanför och ett besök är väl värt i samband med ett lunchstopp på något mysigt lunchhak i närheten. Kolla gärna in utbudet på Occasional Riders hemsida

Liten butik, naggande gott sortiment.
Urvalet på parkeringen utanför visar ett typexempel på kundkretsen.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: