MC Center i Vänersborg nysatsar!

Pressmeddelande, Vänersborg 2020-03-13

MC Center i Vänersborg, den lilla personliga mc-butiken i Trestad! Vi är stolta återförsäljare för HONDA, SUZUKI, FANTIC och även auktoriserad verkstad för dessa samt ATV från HONDA och TGB, men vi tar emot alla märken i verkstaden. Mopeder från MOTO CR och FANTIC lockar den yngre kundkretsen.

Butiken och verkstaden drivs av Magnus och Helén Englund som nu är inne på sitt sjätte år, och just i år har butiken fått ett rejält lyft med sin helt nya fina tillbehörsavdelning där REV´IT! är huvudleverantör. Här finns också en avdelning med begagnade mc och till stor del är dessa försäljningsuppdrag där butiken hjälper till att sälja din mc på ett tryggt och bra sätt! Du kan även få din mc rekonditionerad så den blir extra snygg!!


Vår butik har det där lilla extra där kunden känner sig sedd och omhändertagen och vi har tid för en stunds prat och bjuder alltid på kaffe! Här är alla lika viktiga kunder!
Varje år anordnar vi en trafikdag i samarbete med Vargöns Trafikskola på Kinnekulle Ring där vi fångar upp framförallt de som är nya mc-förare, men även avrostning för alla motorcyklister oavsett erfarenhet. Säkerheten betyder mycket för oss och i år har vi satsat mycket på AIRBAGVÄSTAR.
Så har du en stund över är du alltid varmt välkommen på lite tjöt och en kopp kaffe!!
http://www.mccentervbg.se/

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: