Lyckad helg hos Bike i Trollhättan

Lasse Gustafsson, klart nöjd vinnare av en Shoei Hornet ADV

I helgen genomfördes det för 39:e gången på raken Bikedagarna i Trollhättan. Relativt kallt på lördagen, med snö på morgontimmarna, och lite regn på söndagen skrämde dock inte iväg besökarna som stod och köade innan öppning. Många friskusar kom till och med i perforerade raceställ men såg aningen glasspinne-lika ut när de stapplade in i jakt på en värmande kopp kaffe.

Jag och Gerry representerade tidningen Bike och precis vid entrén hade vi en rolig quiz med några enkla frågor. Förstapriser var ett par fina hjälmar från Shoei och med helårsprenumerationer som andra och tredje pris. Hela 446 stycken svar fick vi in, tack alla som bidrog!

Det var ett par lyckliga killar som svarade i telefon igår när jag ringde upp och meddelade den glada nyheten. Otto Andersson från Vara fick en Shoei GT Air II, fullmatade med intercom-anläggning från Sena. Lasse Gustafsson från Trollhättan lade rabarber på den läckra Hornet ADV med skimrande silvrigt visir. Vidare till vinnarna av helårsprenumerationerna, de lyckliga blev Louise Lilja från Lidköping och Roland Berglund från Lerum. Stort grattis från oss på Bike!

%d bloggare gillar detta: