AVA MC, nytt läge, nya märken!

I vintras slog legendariska AVA MC upp portarna ute i Gustavsberg utanför Stockholm. Janne och Gunnar tar emot med öppna armar och grabbarna ser nöjda och avslappnade ut, trots den krävande Corona-våren. Att behöva samsas med en pågående världspandemi samtidigt som man ska genomföra en omfattande flytt kräver is i magen och nerver av stål.

AVA:s nya lokaler ligger på Mörtnäs Hagväg 13 i Gustavsberg, knappt en halvtimme från centrala Stockholm. Sedan nystarten innehar de märkena Indian, Honda, Suzuki, MV Agusta och Ducati. Janne Kullman visar runt i lokalerna och det är en imponerande mc-hall med generös takhöjd och enorma fönster. En våning upp finner vi kläder och tillbehör, Olivia basar över en fin avdelning som i mina ögon fått ett lyft jämfört med förra stället.

På entréplanet hittar vi förutom mc-hallen även verkstadens kundmottagning.
Ett tjugotal demohojar står uppradade utanför entrén och i dagens fina väder passar ett gäng presumtiva kunder på att få dra en testrepa. Vägarna ute på Värmdö och Ormingelandet bjuder på fina upplevelser och kommer man via Vaxholm kan ett kaffestopp på AVA MC vara ett trevligt avbrott på sommarens kommande turer. Se mer info på
AVA MC:s hemsida

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: